Silje S. Solberg styreleder Ducky AS

I&U v/ Steffen ble med i Ducky 3. juni 2019 i en manager-for-hire rolle. Den første oppgaven var å hjelpe med å selge inn produktet “klimamesterskap for bedrifter” som en del av kampanjen Klimabrølet, august 2019.
Steffen bidro til å avdekke hvordan vi best kunne selge til flest mulig bedrifter på kort tid, med stort pågangsmot, og han fulgte opp mange bedrifter på en veldig god måte.

Steffen ledet også et samarbeid med flere partnere, bl.a. Trondheim kommune, for et prosjekt for utvikling av digitale tvillinger som skulle gi bedre akkumulerte data for innbyggernes klimafotavtrykk. Han var også prosjektleder for et samarbeid med Sparebank1 SMN der målet var å gi bankens kunder innsikt i eget klimafotavtrykk basert på kundens transakasjoner i banken. Steffen deltok dessuten i etableringen av Duckys nye salg-og markedsstrategi, som del av et strategiteam. Steffen var proaktiv og bidro med kunnskap på metode og verktøy. Han bidro også til viktige diskusjoner, som la grunnlaget for et lengre arbeid med strukturering av samarbeidsformer i bedriften.